Boty a doplňky jako dárek, který i děti potěší

Každá maminka ví, že malé děti nejvíce potěší hračky. Jak ale skloubit to, že jim potřebujete koupit něco praktického, ale zároveň hravého a zábavného? Zkrátka aby to i dětem udělalo radost. Například dětské botičky kupujeme velmi často každých půl roku, protože dětská noha roste tak rychle, že uplyne pár měsíců a už se musíme shánět po nových botách.
Boty a doplňky jako dárek, který i děti potěší

Oblečení i obuv bývají pro maminky často tou největší finanční zátěží, proto je příjemné vymyslet takový dárek, který je nejen praktický z pohledu rodičů, ale zároveň z něj budou mít vaši nejmenší potěšení.

Světový hit: svítící boty

Svítící boty pro děti si získaly pozornost nejen dospělých, ale právě i dětí. Na internetu je mnoho laciných kopií, které nejsou úplně nejvhodnější a mohou být i zdravotně závadné. Blikající či svítící boty od známých značek jsou opatřeny kvalitními diodami a bezpečným nabíjením přes USB. Mnohdy mají speciální funkce jako přepínání do různých světelných módů. Dětské boty Skechers nabízejí všechny tyto vychytávky. Najdete mezi nimi modely jak pro kluky, tak pro holčičky, blikající, třpytivé, či metalické. S takovými botami si děti užijí spoustu zábavy, nemyslíte? 

Klepněte pro větší obrázek

Kšiltovky s motivy dětských hrdinů

Jak je známo, děti milují všechno, na čem mohou najít své oblíbené hrdiny. I kdybychom jim dali pytel od brambor a byl by na něm například Spiderman, byly by ho ochotné nosit každý den do školky. Pokud pro děti sháníte oblečení, které budou hrdě nosit, vrhněte se na kousky s dětskými motivy. Jestli hledáte kvalitní kšiltovku, skvělým tipem jsou kšiltovky New Era. Kromě toho, že něco vydrží, najdete na nich, mezi dětskými kšiltovkami, nejen klubová loga, ale například i Darth Vadera, Batmana, nebo myšku Minnie. Takový kousek potěší všechny chlapečky i holčičky.

Klepněte pro větší obrázek

 

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články