Blogerka Magda: Mám MOC ráda trhy…

Od nepaměti jezdíme na všechny trhy v okolí. Jako malá jsem je mívala spojené s nafukovacími balónky, výlet na trh znamenal balónek na špagátku. Čím jsem starší, tím víc si je užívám. Dají se sehnat poklady.
Blogerka Magda: Mám MOC ráda trhy…

Domácí klobásy, sýry, jmelí tak veliké, že se vám nevejde do kufru auta, koláčky pečené doma v kachlových kamnech, dřevění ptáčci na dlouhých kovových nohách jako zápich do květináčů, drátované zvonkohry, hrnečky všech druhů, barev i velikostí, levandulově vonící polštáře, nějaký ten anděl a Eko svačinové kapsy. Ty na trzích prodávám já.

Za celý den bývám umluvená, ale také nabitá energií. Tam mám totiž okamžitou zpětnou vazbu, můžu si s lidmi popovídat, někdy mě zklamou, občas mě ani neposlouchají… Ale někdy, někdy mi vyrazí dech. A nemusí to být zrovna v den trhu. Může to přijít i po pár měsících a to ve chvíli, kdy se mi na mém profilu během jednoho dne objeví několik nových nadšenců, jedna objednávka střídá druhou a já zjistím, že ta milá paní, která si na trhu koupila kapsu i ubrousek, a se kterou jsem si tak hezky popovídala, je vlastně uznávaný odborník na zdravou výživu a poté, co si naše Eko kapsy vyzkoušela, doporučí je na svém profilu. A osobní doporučení je nejlepší reklama, kam se hrabou PR články. A díky ní mám nejen hezký den plný milých komentářů, ale také dobrý pocit z toho, že to, co dělám, má smysl.

A tuto sobotu budeme mít letošní první jarní trh. Velikonoční v Toulcově dvoře. Bude to rok, co jsme tam byla poprvé… Tenkrát to bylo moje úplně první poprvé na trhu jako prodejce. Byla jsem nejistá a zvědavá na reakci lidí. Měla jsem našito asi sto kapes a ubrousků a ten den jsem je prodala skoro všechny. To je tak krásný pocit! Od té doby jsem se posunula dál. Už nejsem nejistá, opravdu věřím v to, co dělám. A těším se, že se třeba někdo u mého stánku zastaví a ukáže mi housku zabalenou v barevné kapse.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články