Blogerka Daniela: Pijte lásku, koupejte se v lásce

Narodili jsme se z vody, 70% našeho těla je voda. Voda je výborným nosičem energie, který můžeme využít v posílení sebelásky, která je základním kamenem všech životních oblastí. Jak říká jeden citát: „Ať už máte jakýkoli problém, příčinou je vždy zanedbávání sebe sama.“
Blogerka Daniela: Pijte lásku, koupejte se v lásce

První tip: Vypijte každé ráno skleničku vody (nejlépe odstáté nebo převařené), ke které minimálně pět minut vysíláme lásku. Pomoci si můžeme tím, že myslíme na něco, co v nás vyvolává láskyplné pocity. Příkladem může být představa miminka, zvířecího mazlíčka, příjemné vzpomínky... Poté vodu pomalu, s požitkem vypijte. Na poprvé u lidí s velmi malou sebeláskou může tělo reagovat nevolností, závratí apod., nechte tedy vodu působit a chvíli vnímejte sebe sama, své tělo. Pokud používáte reiki, můžete toto působení připojit, účinek se zesiluje. Láskyplnou vodu pijte alespoň 21 dní po sobě. Vytvořte si s ní příjemný rituál.

Druhý tip: Každý den ráno naplňte skleněný džbán nebo sklenici vodou a postavte na papír (může být ve tvaru srdíčka) s napsanou afirmací nebo slovy, které cítíte, že potřebujete. Nechte působit alespoň půl hodiny a pijte průběžně během dne.

Třetí tip: Při každé sprše, koupeli si představujte, že se koupete v lásce, vnímejte plně a vědomě dotek vody na pokožce a užívejte si to. Voda by měla být co nejteplejší, ale tak teplá, aby vám to bylo příjemné. Samozřejmě můžete koupel doplnit voňavými bylinkami, olejíčky a vůněmi.

Čtvrtý tip: Napusťte si co nejteplejší vodu do lavoru a ponořte si do něj nohy na tak dlouho, jak vám to bude příjemné a opět si představujte, že máte nohy ponořené v lásce, která stoupá do celého těla, do každé buňky. Ideální je to ve vaně, kde můžete stále připouštět horkou vodu.

www.terapieodpustenim.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články