Bio přípravky kosmetiky Weleda s výtažky měsíčku lékařského

Komerční článek - Pro své děťátko chce každá maminka jen to nejlepší. To platí i v péči o pokožku miminka.
Bio přípravky kosmetiky Weleda s výtažky měsíčku lékařského

Propagace značky Weleda.
Mojebetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Jemná pokožka novorozence a kojence je 5× tenčí než pokožka dospělého člověka, je citlivější, zranitelnější a prostupnější pro vše, co se na ni nanese. Výběru vhodné kosmetiky proto věnují maminky obzvláštní péči.

Měsíčková kojenecká a dětská péče Weleda vyhoví i těm nejvyšším nárokům. Přípravky s výtažky z měsíčku lékařského jsou vhodné již od prvního dne po narození. Pokožku chrání a důkladně o ni pečují. Kosmetická řada určená pro nejmenší obsahuje nejkvalitnější suroviny čistě přírodního původu a v biokvalitě. Květy měsíčku lékařského používané k její výrobě pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Výrobky neobsahují žádné syntetické konzervační či vonné látky, které by organismus děťátka zatěžovaly. Jsou dermatologicky testovány a jejich šetrné složení prokázalo výbornou snášenlivost i pro kojence s velmi citlivou pokožkou nebo atopickým ekzémem. Měsíčková péče o dětskou pokožku Weleda zahrnuje mimo jiné kojenecký krém, pleťový krém, dětský krém, kojenecký olej, dětský olej, šampon a pěsticí mléko.

Klepněte pro větší obrázek

Nejvyšší kvalita od květu až po hotový výrobek

Než se dostane hotový výrobek se svými blahodárnými účinky na pokožku děťátka, má za sebou dlouhou cestu. Ta začíná výběrem nejkvalitnějších ekologických semen měsíčku lékařského. Také pole pro výsadbu měsíčku musí být připravené: rok předtím na něm rostl jetel nebo vojtěška, aby mělo dostatek živin pro měsíček. Velmi náročná je sklizeň květů: brzy ráno, jakmile oschne rosa, se zahradníci Weledy vydávají na pole a ručně trhají květy měsíčku. Vybírají jen zdravé a plně rozkvetlé rostliny. Každoročně se na zahradách Weledy sklidí kolem 10 tun čerstvých květů. Čerstvé květy se pak ihned šetrně zpracovávají. Jemný masťový základ krémů Weleda obsahuje např. mandlový nebo sezamový olej v biokvalitě, hřejivý včelí vosk a další vybrané suroviny. Při výrobě využívá Weleda svých dlouholetých zkušeností s výrobou léčiv s důrazem na bezpečnost a dobrou snášenlivost výrobků již od prvního dne života děťátka. Přípravky měsíčkové kojenecké a dětské péče vyvinula Weleda ve spolupráci s porodními asistentkami, lékaři a farmaceuty.

Měsíček lékařský – pro zdravý vývoj pokožky

Klepněte pro větší obrázekJeho hojivé, zklidňující a protizánětlivé účinky jsou známy od starověku. O schopnostech měsíčku svědčí jeho lidové názvy: nevěsta slunce, slunečník, zlatokvět, zlato Panenky Marie a další. Rostlina je velmi vitální, rychle klíčí a vyroste v několika málo týdnech. Od května do října neúnavně proměňuje sluneční světlo v léčivou sílu zřetelně uspořádaných zlatavých, oranžových a žlutých květů. Neudivuje proto, že právě tato rostlina patří k nejúčinnějším léčivkám při poraněních a zánětech kůže. Výtažky z měsíčku napomáhají vývoji odolné a zdravé pokožky.

Společnost Weleda využívá blahodárného vlivu měsíčku lékařského na funkce lidské pokožky již více než 90 let.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články