Betynka 9/2007

V zářijové Betynce se budoucí maminky dozvědí, jestli mohou měnit v průběhu těhotenství zaměstnání, že vynechání menstruace může znamenat I něco jiného, než pozitivní těhotenský test. Andrea Verešová se čtenářkám svěřila, jak se připravovala na porod a jaké byly první dny s dcerou Vanessou, cvičitelka Hanka Kynychová radí budoucím maminkám se cvičením i zdravým životním stylem vůbec a prožívá s Betynkou těhotenství v přímém přenosu. Poradíme, co obléci dětem na procházku, jak na malého lakomce, jak usnadnit našim nejmenším vstup do mateřské školy. Máte školáčka? Vybereme s vámi zájmové kroužky, pobavíme se nad výroky v žákovských. V reportáži se dočtete, jak funguje Linka bezpečí a které děti na ní hledají pomoc, nakoupíme pomůcky pro leváky, poradíme s výběrem knížek, prozradíme, co je skrytá vulgarita v rodině. Můžete soutěžit o řadu zajímavých cen, v Betynce objevíte nové rubriky, rady, zajímavosti a informace opět nejen o dětech.
Betynka 9/2007
V zářijové Betynce se budoucí maminky dozvědí, jestli mohou měnit v průběhu těhotenství zaměstnání, že vynechání menstruace může znamenat I něco jiného, než pozitivní těhotenský test. Andrea Verešová se čtenářkám svěřila, jak se připravovala na porod a jaké byly první dny s dcerou Vanessou, cvičitelka Hanka Kynychová radí budoucím maminkám se cvičením i zdravým životním stylem vůbec a prožívá s Betynkou těhotenství v přímém přenosu. Poradíme, co obléci dětem na procházku, jak na malého lakomce, jak usnadnit našim nejmenším vstup do mateřské školy.
Máte školáčka? Vybereme s vámi zájmové kroužky, pobavíme se nad výroky v žákovských. V reportáži se dočtete, jak funguje Linka bezpečí a které děti na ní hledají pomoc, nakoupíme pomůcky pro leváky, poradíme s výběrem knížek, prozradíme, co je skrytá vulgarita v rodině. Můžete soutěžit o řadu zajímavých cen, v Betynce objevíte nové rubriky, rady, zajímavosti a informace opět nejen o dětech.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články