Andělé, kteří rozvíjejí dětskou představivost

Hledáte pro své děti novou a zajímavou hračku, která by rozvíjela jejich fantazii? A která by i zkrášlila vaši domácnost?
Andělé, kteří rozvíjejí dětskou představivost

Prohlédněte si andílky z recyklovaného papíru. Nově jsou k mání v designovém studiu, jež se zaměřuje na dětský nábytek, originální doplňky i netradiční hračky. Andílky lze nejrůznějšími způsoby zdobit, pomalovat a polepit. S dětmi tak můžete vyrobit ozdoby na Vánoce, neobvyklé suvenýry i dárky.

„Angel Malma jsou stoprocentně ekologické a bezpečné hračky pro děti vyrobené z lisovaného recyklovaného papíru, a sice metodou papier mache. Tato technika v základu používá pouze roztrhaný nebo rozstříhaný papír a lepidlo na tapety. Jednotliví andílci se vyrábějí ručně, tudíž je každý kus originální a unikátní,“ uvedla architektka a designéra Dominika Šmatláková ze studia Design pro děti, které novinku na trhu nabízí.

Andělé jsou v současnosti k dispozici ve dvou variantách, a to buď s křídly ve tvaru srdce či vlny. Hračky mají jednoduchou konstrukci a jsou dostatečně stabilní. Je možné je využít pro různé hry, tvorbu originálního dárku anebo jako ozdobu na vánoční stromeček či jiné slavnostní příležitosti.

Klepněte pro větší obrázek

„Dětem pomohou rozvinout fantazii, drobné motorické schopnosti, vnímání barev nebo cit pro kompozici,“ doplnila Dominika Šmatláková. Jediné, co potřebujete k výrobě unikátního andílka, jsou jakékoli výtvarné potřeby či materiály na ozdobu a fantazie.

Figurku anděla je ideální vymalovat nejprve bílou barvou. Ostatní barvy pak na ní lépe drží a jsou výraznější. Následovat by měly kontury kostýmu tužkou a pak samotné barvy. Využít můžete i propisku, akrylové a perleťové barvy, fixy a další potřeby. Kostým můžete vyzdobit krajkami, stuhou, mašlemi a neobvyklými knoflíky. Originální anděl může mít i vlasy z vlny či třásní nebo klobouk z kartonu ozdobený peřím či květy. Více informací naleznete na www.designprodeti.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články